#
13
0
173

Salutació de l'Alcalde

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE

Volem que conegues Les Useres.

Per açò, l'Ajuntament de Les Useres trau el cap a la finestra global d'Internet per donar a conèixer les qualitats d'un petit poble enclavat en el cor de la comarca castellonenca de l'Alcalatén, envoltat de naturalesa i amb tots els serveis i infraestructures necessàries que no solament garanteixen la qualitat de vida dels seus poc més de 1.000 habitants, sinó que també el converteixen en la destinació idònia per als amants del món rural i del turisme de proximitat.

 

Les Useres és un poble que en els últims anys no ha deixat d'evolucionar, de créixer i de millorar, però sense renunciar a la nostra rica història i a les nostres tradicions, de la qual tots ens sentim profundament orgullosos.

 

Els carrers empedrats, els 400 anys de la nostra Església, la tradició vitivinícola, la bellesa dels nostres paratges naturals, la reconeguda gastronomia tradicional dels nostres restaurants, la fe de "Els Pelegrins", l'amabilitat de la nostra gent, etc. Les Useres és un poble de portes obertes en el qual ningú és foraster i que val la pena conèixer i voler.

 

Un poble que ara mateix està immers en un imparable procés de renovació. Una nova etapa que acaba de començar i que està marcada per la transparència de la gestió municipal i per la proximitat amb els ciutadans.

 

És el moment de caminar cap a davant, a pas ferm, i de mirar al futur per posar en funcionament nous projectes per tal de consolidar el progrés del nostre poble. I per açò volem comptar amb l'ajuda de tots els veïns per construir un poble encara millor.

 

Volem que Les Useres evolucione dia a dia per garantir el progrés i el benestar de tots els veïns, però sense perdre de vista la nostra història, les nostres tradicions i els nostres orígens.

 

A Les Useres ningú és foraster i per açò t'estem esperant amb els braços oberts. Som un poble tolerant, solidari i acollidor.

 

T'estem esperant.

 

 

D. Jaime Manuel Martínez Andrés (Alcalde de Les Useres).