Ajuntament de Les Useres

Dimecres, Agost 30, 2017 - 14:15
Licitació del projecte de construcció del nou col·legi
L'ajuntament de les Useres anuncia que la Conselleria d'Educació licitarà al setembre el projecte de construcció del nou col·legi de la localitat

L'alcalde de les Useres, Jaime Martínez, anuncia que la Conselleria d'Educació i Investigació té previst contractar la redacció del nou col·legi de la localitat en el termini dels dos pròxims mesos. Així se l'han comunicat des d'este departament de la Generalitat Valenciana, al primer edil, dins del procés de col·laboració entre administracions i el seguiment dels tràmits administratius que es duen a terme amb vista a què el projecte siga una realitat en el mínim de temps possible.

Jaime Martínez indica que la Conselleria ja ha aprovat el plec de clàusules administratives particulars, per les que es fixen la contractació de servicis per procediment obert per a la redacció del projecte d'execució amb vista a crear el nou aulari del col·legi de les Useres. En este sentit, l'alcalde indica que té el compromís de la Generalitat que l'anunci de licitació es publique oficialment a través del BOE i el DOGV en el mes de setembre, alhora que també s'ha publicat al DOUE.

“Estem molt satisfets amb l'anunci, perquè veiem que els passos que venim donant des de fa molts anys per a la construcció d'un col·legi nou en les Useres van avançant i la Conselleria d'Educació ja ho té dins del seu calendari d'infraestructures”, indica Jaime Martínez. “Esta és la millor notícia que podem donar a les famílies amb fills estudiant en el nostre poble”, afegis, alhora que “reiterem tota la nostra col·laboració amb la Generalitat perquè el projecte siga una realitat tan ràpidament com siga possible, dins dels lògics terminis que marquen els tràmits administratius i tècnics”. “Des de l'any 2011, quan vaig assumir l'alcaldia de les Useres, he treballat i lluitat perquè el nostre poble tinga una escola en condicions i digna, i l'equip de govern no pararem fins que siga una realitat”, remarca l'alcalde de les Useres, Jaime Martínez.

Concretament, es va a licitar la redacció del projecte per a la construcció d'un centre que albergarà dos unitats d’Educació Infantil, tres de primària i menjador escolar per a 50 comensals en dos torns. A més, el projecte inclou el derrocament del centre escolar existent en la parcel·la, tal com es va aprovar per acord de data del 27 de febrer de 2012. L'import pel qual es licitarà el projecte d'infraestructura educativa de les Useres és de 100.286,12 euros (121.346,21 euros amb IVA). Les empreses interessades podran arreplegar la documentació i els plecs fins al 10 d'octubre del present exercici, data en què també finalitza el termini per a la presentació d'ofertes.

Segons el plec de condicions, l'empresa que resulte adjudicatària del projecte de redacció del projecte bàsic tindrà quatre mesos per a redactar-ho.

“Són molts anys negociant amb la Conselleria d'Educació, fent-los veure que les Useres necessitava un nou centre educatiu i treballant des de l'equip de govern en esta direcció, cas de la cessió dels terrenys necessaris per a la construcció del nou edifici, pas que vam donar el passat 3 de maig, seguint les indicacions i tràmits requerits per la pròpia Conselleria. Ara, el nostre compromís amb els veïns de les Useres està més prop de complir-se, garantint la continuïtat d'un servici als ciutadans de qualitat que redundarà en la continuïtat de la població en el municipi”, ha conclòs Jaime Martínez.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal