Ajuntament de Les Useres

Noticia destacada

  El 30 de setembre tindrà lloc en les Useres el XIV certamen de concerts d'intercanvi musical, entre les bandes de les Useres i de Villahermosa.
  L'empresa pública Vaersa anuncia la convocatòria d'una borsa de treball de contractació laboral temporal de peons per a treballs forestals i de conservació del medi natural.
  L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'Aulari de Les Useres ofereix per al proper curs escolar el servei de "Escola Matinera".
 • Es publiquen els resultats de la borsa de treball d'Auxiliar a Domicili per a les Vivendes Tutelades i de la borsa de treball de Personal de Neteja, Servicis Múltiples i Cementeri Municipal
  L'Ajuntament de Les Useres posa a la seva disposició el programa de les Festes Patronals en Honor al Salvador i al Crist de l'Agonia, que es celebraran entre els dies 4 i 14 d'agost de 2017.
  A continuació, es publiquen les bases de la convocatòria de la borsa de treball temporal de personal d'Auxiliar a Domicili (Vivendes Tutelades). El termini màxim per presentar les sol·licituds és el dia 21 de juliol de 2017.
  A continuació, es publiquen les bases de la convocatòria de la borsa de treball temporal de personal de neteja, serveis múltiples i cementiri municipal. El termini màxim per presentar les sol·licituds és el dia 21 de juliol de 2017.
  Divendres dia 30 de juliol van assistir a l'Ajuntament de les Useres representants de totes les associacions municipals per votar la portada guanyadora del llibre de les Festes Patronals de les Useres en honor al Salvador i al Crist de l'Agonia, que se celebraran entre els dies 04 i 14 d'agost.
  L'Ajuntament de Les Useres ofereix el servici d'Autobús de la Marxa.
  Programa de les activitats de "Juliol a la Fresca".
  L'Ajuntament de Les Useres posa a disposició dels joves un autobús per anar i tornar a les "Festes de l'Àngel" de Terol. La "puesta de pañuelico", acte central de les festes, serà el dia 08 de juliol a les 16.30h.
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal